Wie wij zijn?

Via ons netwerk met vakkundige ongediertespecialisten kunt u eenvoudig en snel hulp krijgen van onze ongediertebestrijder in uw buurt. Wij bieden u een landelijk netwerk van lokale specialisten die u op vele gebieden van ongediertebestrijding en preventie van dienst kunnen zijn. Daarom hoeft u nooit lang op ongedierte hulp te wachten. Wij schakelen u snel door naar een expert die uw probleem of vraag het beste kan oplossen!

Onze werkwijze

Als u belt naar 078 - 485 200 of het contactformulier op de website invult wordt uw telefoontje of mail aan de hand van uw postcode direct doorgeschakeld naar onze ongediertespecialist bij u in de buurt. U kunt uw probleem of vraag doorgeven aan deze ongediertebestrijder. Aan de hand van uw vraag of probleem komen wij in actie met het maken van een offerte, uitvoeren van een inspectie of het direct inplannen van één of meerdere bestrijdingsacties. 

Een ongediertebestrijder van Beestjes Kwijt is goed telefonisch en per mail bereikbaar, houdt zich aan de gemaakte afspraken en zorgt voor een vakkundig eindresultaat. Wij controleren dit door regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken uit te voeren. 

Voor welke problemen kan ik contact opnemen?

Ongedierte komt overal voor. Behalve de nodige hinder en grote economische schade, kan het ook behoorlijke gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Onze specialisten weren en bestrijden voor zowel bedrijven als particulieren alle soorten ongedierte, vanzelfsprekend met respect voor de omgeving en het milieu. Of u nu overlast heeft van bedwantsen, van mieren, zilvervisjes, kakkerlakken, wespen, van houtworm of vlooien. Ook voor de bestrijding van knaagdieren als muizen en ratten, en voor het weren van overlast veroorzakende vogels als duiven en spreeuwen bent u bij Beestjes Kwijt aan het juiste adres.