Ongediertepreventie, is ongedierte voorkomen!

Preventieve maatregelen kunnen veel schade van ongedierte voorkomen. De ongediertebestrijders van Beestje Kwijt kunnen u helpen met een ongediertepreventieplan om zo ongedierte te voorkomen. Onze ongediertebestrijders helpen u graag, vakkundig en effectief bij het voorkomen en bestrijden van ongedierte. Alle preventieve maatregelen en behandelingen worden uitgevoerd volgens de geldende HACCP- en IPM- normen en de auditoren BRC, IFS en AIB. Bovendien wordt de CBL-code gehanteerd.

Ongediertepreventieplan voor elke sector

Voorkomen is beter dan genezen, is in het geval van ongedierte helemaal juist. De ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt voeren ongediertebestrijding en ongediertepreventie uit voor particulieren en bedrijven. Voor elke sector kunnen onze ongediertebestrijders een preventieplan op maat maken en houden hier rekening met de eisen en regels uit deze sector. Daarnaast zijn de bestrijders ook werkzaam voor de overheid, instellingen, gemeenten en voor verenigingen van eigenaren.

Uitvoering van ongediertepreventie

Ongedierte voorkomen kan met behulp van ons ongediertepreventieplan. Op vooraf vastgestelde tijdstippen controleert de ongediertebestrijder gemiddeld 6 tot 8 keer per jaar uw bedrijfspand of woonhuis en de directe omgeving op de aanwezigheid van ongedierte of eventueel door ongedierte aangerichte schade. Zo kan tijdig worden ingegrepen en een eventuele plaag worden voorkomen. Alle uitgevoerde handelingen worden bijgehouden in een logboek zodat u inzage heeft in de laatste stand van zaken en overzicht houdt.

Wilt u meer weten over een ongediertepreventieplan bel ons dan op 078 - 485 200 of vraag om advies of een offerte.

Advies en offerte aanvragen