Lokale ongediertebestrijding voor Brugge

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Brugge staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Brugge werken we samen met Bug Crushers. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Brugge via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Brugge: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Brugge u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Brugge?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Brugge op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Brugge komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Brugge

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Brugge te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Brugge. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Brugge weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Brugge ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Brugge is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Brugge? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Brugge

Wij zijn net verhuisd en op ons terras vinden we elke morgen ratten uitwerpselen. Graag hadden we advies om dit probleem op te lossen. Alvast bedankt.

vrijdag 27 april 2018
Karel de Stoutelaan, Brugge

Graag deskundig en vrijblijvend advies voor dakgebinte met houtkevers.

zondag 15 april 2018
Moerstraat, Brugge

Rond mijn ramen en vensterbanken verspreiden zich kleine beestjes. Ze zijn zwart-roodachtig van kleur. Ze vielen mij op omdat ze in mijn vuilniszak die buiten stond ook zaten. Zo merkte ik dat ze zich buiten rond de vensterbank bevonden. Nu vind ik ze binnen ook terug maar nu nog enkel rond de vensterbank.

zaterdag 14 april 2018
Theresianenstraat, Brugge

Beste, in het kader van Woonbegeleiding ga ik langs bij een client die hoogstwaarschijnlijk muizen en ratten in huis heeft. Is het mogelijk om zo snel mogelijk langs te komen? Alvast bedankt! 

vrijdag 9 maart 2018
Prof Dr J Sebrechtstraat, Brugge

Een vriendin van mij spendeert haar nacht bij ons thuis omdat zij een aantal muizen heeft ontdekt in haar woning in het centrum van Brugge. Zij verhuurt een deel van het huis als gastenverblijf en zou, indien mogelijk, liefst zo snel mogelijk van dit euvel verlost worden. Nu, ikzelf ben nogal begaan met dierenwelzijn vraag me toch af of U manieren heeft om de muizen te verwijderen zonder ze te doden?

maandag 19 februari 2018
Waalsestraat, Brugge

Beste, Mijn kat heeft vlooien en ik heb een paar dagen geleden vlooien in mijn bed ontdekt. Wat kan ik doen?

donderdag 2 november 2017
Helmstraat, Brugge

Wij hebben elk jaar veel last van spinnen aan onze voorgevel. Kunnen jullie dit behandelen?

dinsdag 19 september 2017
Langerei, Brugge

Probleem met muizen die via het dak de woning binnenkomen. Graag afspraak.

dinsdag 22 augustus 2017
Langerei, Brugge

De laatste 3 dagen reeds twee maal kakkerlak gezien van achter de frigo. Wat te doen?

zondag 25 juni 2017
Graaf de Meulenaerelaan, Brugge

Hallo, Wij hebben op 1 bepaalde plaats last van knagend geluid van houtworm. Ons huis is volledig gerenoveerd. Is er aub een oplossing te vinden zonder het huis af te breken?

maandag 5 juni 2017
Palmstraat, Brugge

Beste, Ik heb enkele antieke meubelen waar er mietergaten in zitten. Zou u deze meubelen kunnen behandelen en hoe? Alvast bedankt om mij eens op te bellen aub.

maandag 5 juni 2017
Maria van Bourgondielaan, Brugge

Na het uitproberen van vergif, vallen en sonische verdrijving blijf ik een muizenplaag in mijn appartement hebben. Kunt u helpen?

woensdag 15 maart 2017
Gentpoortstraat, Brugge