Uw lokale ongediertebestrijder voor Brussel

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Brussel staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Brussel werken we samen met Descroes. Deze bestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Brussel op een rij: 

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot bestrijding.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan genezen

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongediertebestrijding in Brussel ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Wij maken voor u een persoonlijk ongedierte preventieplan. Ook een full service pakket behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Brussel? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Brussel

Ik zit met een kleine plaag van kleine zilveren motjes. Ik ontdekte vandaag dat een oud tapijt dat zich in de bergruimte bevindt, er vol van zit. Ik kan niet zomaar het tapijt op straat zetten. (En is daarmee het probleem opgelost)? Groot huisvuil laten langskomen ? Wat raad u mij aan ?

dinsdag 1 mei 2018
Kartuizersstraat, Brussel