Lokale ongediertebestrijding voor Kortrijk

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Kortrijk staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Kortrijk werken we samen met ATOP bvba. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Kortrijk via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Kortrijk: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Kortrijk u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Kortrijk?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Kortrijk op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Kortrijk komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Kortrijk

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Kortrijk te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Kortrijk. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Kortrijk weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Kortrijk ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Kortrijk is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Kortrijk? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Kortrijk

Beste, We horen muizen in ons plafond lopen en hebben al sporadisch fecaliën gevonden. Bovendien zitten er ook soms zilvervisjes in huis. Daarom willen wij graag een bestrijder inschakelen. Dank bij voorbaat.

woensdag 28 februari 2018
Valerius de Saedeleerlaan, Kortrijk

Rat gezien rond tuinhuis. Voor het tuinhuis liggen er houten planken en aan de zijkant hiervan is er een opening gemaakt. Denk/vrees dat er nest gemaakt of aan het maken is onder die planken. Ik doe iedere keer opening (ronde opening en vuist groot) terug dicht, maar wordt iedere keer weer op zelfde plaats open gedaan. Wat is uw advies?

zaterdag 3 februari 2018
Hopstraat, Kortrijk

Beste, We hebben nu al een jaar last van motmuggen in ons huis. Graag hadden we een offerte laten opmaken om deze beestjes voor altijd te verdrijven. Kunnen jullie mij via email contacteren aub?

zaterdag 5 augustus 2017
Wilgenlaan, Kortrijk

Beste, Sinds kort hebben wij last van duiven die op ons dak verblijven. De stoep aan onze voordeur ligt vol met duivenpoep. Wat kan hieraan gedaan worden?

maandag 17 juli 2017
Noordstraat, Kortrijk

Wij hebben last van een steenmarter waarvan we vermoeden dat hij in ons dak kruipt. Wanneer zou u langs kunnen komen?

dinsdag 4 april 2017
Kastanjeboomlaan, Kortrijk

Ik ben bijna zeker dat ik met een vlooienplaag zit in mijn appartement. Ik heb ook een kat. Wat is in dit geval het beste om te doen?

maandag 10 oktober 2016
Paleis straat, Kortrijk

Beste, We hebben last van vlooien. Via onze kat zijn de vlooien binnengekomen. We hebben een grote garage 70m2 en hier zitten er veel vlooien. We kunnen niet overzien waar er allemaal beestjes zitten. Hoe snel kan je langskomen? Alvast bedankt!

maandag 15 augustus 2016
Izegemsestraat, Kortrijk