Zilvervisjes bestrijden

Tips, werkwijze en kosten zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes bestrijden: hoe pak je dit slim aan? Ze schieten namelijk telkens weg als je het licht aandoet. Niet veel later vind je weer aangevreten papier of je treft de kleine ettertjes in je brood aan. Kleding even uitkloppen? Het zilvervisje dwarrelt er zo met zijn vriendjes uit om vervolgens weer weg te schieten. Genoeg is genoeg? Lees hier dan alles over de werkwijze en de kosten van professionele zilvervisjes bestrijding. Tips voor een doe-het-zelf zilvervisjes bestrijding vind je hier ook!

Snel weer vrij van zilvervisjes?

24/7 contact opnemen bij spoed
Lokale erkende bestrijders
Actief in Nederlandstalig België
Je kunt bij ons pinnen
Particulier en zakelijk
Hoge klanttevredenheid

Zilvervisjes bestrijden: zelf doen of laten doen?

Meer resultaat met jouw lokale zilvervisjesbestrijding

Je hebt met allerlei middeltjes geprobeerd om de zilvervisjes te bestrijden, maar die lijken zich alleen maar sneller te vermeerderen. Dat ze zich overdag ook heel goed verborgen houden, helpt de zilvervisjes bestrijding ook niet. Bespaar jezelf een nog langere strijd en schakel gewoon een lokale zilvervisjesbestrijding in. Met zijn hulp voorkom je dat de zilvervisjes nog meer waardevolle spullen kapot knagen. Graag zo snel mogelijk zilvervisjes bestrijden? Neem contact op met de lokale zilvervisjesbestrijding!

Ontmoet het team

Zij staan voor je klaar om jouw huis of bedrijf vrij van ongedierte te maken

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Vul je gegevens in en blijf up-to-date!

Zilvervisje bestrijden: wat kun je zelf doen?

Alle zilvervisjes bestrijden tips op een rijtje

Je helpt de ongediertebestrijder een handje als je nog wat onderzoek doet: waar zitten de zilvervisjes in huis precies en wat is er nog meer aangetast? Je kunt de vloeren ook alvast vrijmaken, zodat de bestrijder besmette plekken makkelijker kan behandelen. Daarnaast kun je zelf ook wat maatregelen nemen om de groei van de plaag wat af te remmen:

  1. Verwijder oud papier zo snel mogelijk.
  2. Zitten zilvervisjes ook in je kleding? Klop de kleren dan buiten uit.
  3. Ventileer je woning of bedrijfspand regelmatig.

Onze werkwijze

Zo gaan wij te werk

1

1. De strijd met het zilvervisje

Thuis of op je werk hoef je maar een stukje papier vast te pakken of het valt uit elkaar. Terwijl je dit leest, vallen steeds meer zilvervisjes je papieren bezittingen aan. Boeken, behang, tijdschriften en belangrijke documenten worden door hun kleine kaken vermalen en verpulverd. Hun culinaire voorkeur gaat uit naar dierlijk materiaal en dat betekent dat ze vooral van de lijm smullen die boeken bij elkaar houdt. Vinden ze geen lijm, dan storten ze zich ook wel op dode insecten of op al het zetmeelrijke voedsel dat ze in je keuken kunnen vinden. De kleine schadelijke gluiperdjes verstoppen zich in alle mogelijke naden en kieren van je woning of bedrijfspand en dat maakt het lastig om op ze te jagen. Helaas zitten ze ook in boeken, in kleding, achter het behang, in verhuisdozen of in archiefkastjes. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of ze zitten er. Wil je deze zilverkleurige vandalen aanpakken? Voorkom dan nu meer schade door een professionele ongediertebestrijder in te schakelen!

2

2. Zilvervisje bestrijden: de bestrijder komt eraan

Via Beestjes Kwijt regel je een afspraak met een zilvervisjesbestrijding uit je eigen regio. Via ons kun je hem bellen of mailen. Hij komt dan zo snel mogelijk bij je langs! Eerst onderzoekt de ongediertebestrijder hoe groot de zilvervisjesplaag is. Ook onderzoekt hij waar de zilvervisjes zich precies bevinden en via welke routes ze door in je woning of bedrijfspand glibberen. Hierna bedenkt hij een plan om effectief het zilvervisje te bestrijden. Hij zal je dan vragen om eerst alle spullen van de vloer te halen, zodat hij de te behandelen plekken makkelijker kan bereiken.

3

3. Zilvervisjes bestrijden: eind goed, al goed

De ongediertebestrijder gaat van start met het bestrijden van zilvervisjes. Met een giftig middel tegen kruipende insecten behandelt hij de schuilplaatsen en de routes waar de zilvervisjes zich dagelijks over bewegen. Muren, vloeren en plafonds worden tot op het kleinste openingetje behandeld. Dit is nodig, omdat zilvervisjes zo klein zijn dat ze zich overal in kunnen verstoppen. Sla je een plekje over, dan kan een zwanger zilvervisjes overleven en voor een nieuwe plaag zorgen. Voorwerpen en meubels worden voor jouw eigen veiligheid en dat van je gezin of personeel niet met insecticide behandeld. Dankzij deze professionele ingreep zal het aantal zilvervisjes in je woning of bedrijfspand ingrijpend verminderen.

4

4. Advies van de zilvervis bestrijder

Als de zilvervisjes weg zijn, geeft dat een gerust gevoel. Al je papieren spullen zijn weer veilig en je hebt ze nu goed opgeborgen in luchtdichte dozen. Nog niet gedaan? Verwacht deze en meer tips van je ongediertebestrijder om een nieuwe zilvervisjesplaag te voorkomen. De belangrijkste tips? Houd de luchtvochtigheid altijd zo laag mogelijk in je woning of bedrijfspand. Ventileer regelmatig alle ruimtes, ook eventuele kelders en kruipruimtes.

Kosten van zilvervisjes bestrijding

Zilvervisjes bestrijden: de juiste oplossing voor de juiste prijs

Professionele zilvervisjes bestrijding is van grote waarde als je de zilvervisjes in je woning of bedrijf niet meer kunt uitstaan. Onze ongediertebestrijders hebben al ontelbare plagen met succes opgelost. Je hoeft het ons alleen maar te vragen! Benieuwd naar de kosten? Onze ongediertebestrijder bepaalt die na inspectie aan de hand van de volgende vragen:

  1. Hoe ernstig is de zilvervisjesplaag? Zijn er veel zilvervisjes actief?
  2. Zijn de schuilplaatsen makkelijk bereikbaar?
  3. Welke bestrijdingsmethode moet toegepast worden?
  4. Hoeveel tijd zal de bestrijding in beslag nemen?
  5. Is wering aanbrengen tegen zilvervisjes ook noodzakelijk?

Onze ongediertebestrijder zal er alles aan doen om de prijs voor zilvervisjes bestrijding zo betaalbaar mogelijk te houden. Iets niet duidelijk? Dan mag je natuurlijk altijd vragen stellen. Ga je akkoord met de werkzaamheden en de bijbehorende kosten, dan gaat de ongediertebestrijder zo snel mogelijk voor je aan de slag!

99% beveelt ons aan

Zilvervisjes bestrijden in bedrijf

Beëindig de zilvervisjesplaag met de juiste vakman

Zilvervisjes tasten etenswaren, grondstoffen, papierwerk en textiel aan. Dit is slecht nieuws voor bedrijven die dit soort goederen verhandelen! Heb jij ook last van zilvervisjes en wil je voorkomen dat ze straks het volledige bedrijf gaan ‘overnemen’? Onze ongediertebestrijder adviseert je graag over de bestrijding en voert deze op professionele wijze uit. 

Dit zeggen onze klanten

99% beveelt ons aan

Dominique uit Brugge

Atop kwam langs en na inspectie kreeg ik goed uitleg omtrent mijn probleem; mogelijkheden van diverse aanpakken en de kosten. In goed overleg kwamen...

Lees de hele review

Hilde uit Antwerpen

Hinder van wespen op zolder. Er zat een vrij groot nest en mijn kinderen hadden er schrik van. Gebeld met de bestrijder en hij was efkes verhinderd, m...

Lees de hele review

Janine uit Houthulst

We hadden al enige tijd last van mieren in onze keuken. Zelf konden wij hier niks aan doen, daarom hebben wij een bestrijder ingehuurd. Hij kon snel l...

Lees de hele review
Professional illustratie

Offerte en afspraak regelen

Privacy

Je geeft ons toestemming om de door jou ingevulde velden op te slaan, zodat de lokale vakman contact met je op kan nemen. Wij respecteren jouw privacy en zullen deze gegevens nooit met anderen delen.

Deze mensen hadden ook last van zilvervisjes

Je bent de eerste die wij kunnen helpen met zilvervisjes!

Zoek je lokale bestrijder
Vul je plaats of postcode in en vind je lokale bestrijder