Lokale ongediertebestrijding voor Mechelen

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Mechelen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Mechelen werken we samen met Descroes. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Mechelen via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Mechelen: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Mechelen u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Mechelen?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Mechelen op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Mechelen komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Mechelen

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Mechelen te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Mechelen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Mechelen weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Mechelen ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Mechelen is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Mechelen? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Mechelen

We hebben muizen in onze composthoop/tuin. Kunt u ze verwijderen? Alvast bedankt.

maandag 9 april 2018
Caputsteenstraat, Mechelen

Wij wonen in een woonwijk net buiten de Mechelse ring en hebben een rattenhol in de tuin. Slechts een ingang naar onze compostbak. Wat kunt u voor ons betekenen?

zaterdag 6 januari 2018
Hamerstraat, Mechelen

Hallo, Wij zijn bezig met de renovatie van een woning in centrum Mechelen. Bij het strippen hebben we houtworm ontdekt in de houtstructuur en de oude houten vloeren. Wij zijn op zoek naar advies om deze te bestrijden. Hoe gaan jullie te werk?

donderdag 14 december 2017
Augustijnenstraat, Mechelen

Muizen in vals plafond en muurisolatie (vermoedelijk), wat te doen?

zaterdag 9 december 2017
Kluisstraat, Mechelen

Goede avond. Wanneer kunt u komen? Het zit hier vol muizen. Alvast bedankt.

zaterdag 9 december 2017
Sint-Jacobsstraat, Mechelen

Beste, Er is een lichte tot matige infestatie in het oude huis waar ik leef. Nagenoeg enkel in de keuken. Op welke termijn kunt u langskomen?

zondag 3 december 2017
Lange Schipstraat, Mechelen

Beste, Er komen motmuggen uit mijn berging. Ik woon op de gelijkvloerse verdieping. Kunnen jullie mij aub helpen zoeken vanwaar deze komen en een oplossing bieden? Dagelijks liggen er een 100 tal aan de ramen. 

dinsdag 29 augustus 2017
Generaal de Ceuninckstraat, Mechelen

Ik zou graag willen weten of we al dan niet effectief bedwantsen hebben en wanneer u langs zou kunnen komen.

dinsdag 28 maart 2017
Berthoudersplein, Mechelen

Beste, Er zit een knaagdier(en) in onze spouwmuur (PUR), we horen ze af en toe knagen aan de PUR. Kan dit bestreden worden? Bedankt!

woensdag 18 januari 2017
Geerdegemdries, Mechelen

Beste, Sinds een halfjaar woon ik in een oude volledig gerenoveerde loft. Ik had reeds enkele malen een klein insectje gezien. Ik heb me hier toen niet veel van aangetrokken, maar afgelopen week ben ik tweemaal met een enorm jeukende beet opgestaan. Ik ben toen toch wat meer opzoek gegaan naar de mogelijk oorzaak en ben afgelopen nacht wakker geworden terwijl het insectje (bedwants?) me aan het bijten was. Nu wil ik natuurlijk graag zo snel mogelijk van deze insectjes af. Alvast bedankt. 

dinsdag 10 januari 2017
Sint-Katelijnestraat, Mechelen

Muizen in huis, wat is uw advies?

dinsdag 3 januari 2017
Kluisstraat, Mechelen

Wespennest boven verlaagd plafond binnen. Geen éénduidige ingang, lijken zowat overal te zitten. Hoe krijgen we ze weg?

zondag 30 oktober 2016
Baron Coppenslaan, Mechelen

Ik woon in een appartement op het eerste verdiep en heb last van muizen. Vooral op het terras, maar ik heb ze ook al binnen gezien. Alvast bedankt.

woensdag 21 september 2016
Adegemstraat, Mechelen

Mieren onder huis, waaronder ook vliegende mieren. Wat adviseert u?

woensdag 20 juli 2016
Schuttevee, Mechelen

Last van Motmuggen in 1 deel van ons huis (veranda), wat zijn de mogelijkheden?

maandag 20 juni 2016
Battelsesteenweg, Mechelen

Ik heb verschrikkelijk veel last van beten op mijn been en zou graag willen weten of mij hiermee kunt helpen.

maandag 20 juni 2016
Grote Nieuwdijkstraat, Mechelen