Lokale ongediertebestrijding voor Gent

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Gent staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Gent werken we samen met Descroes. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Gent via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Gent: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Gent u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Gent?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Gent op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Gent komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Gent

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Gent te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Gent. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Gent weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Gent ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Gent is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Gent? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Gent; een ongedierte en toeristentrekpleister

Gent ligt in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en is populair bij Nederlanders voor een dagtrip of een korte vakantie. De stad staat bekend om zijn cultureel patrimonium, zoals de oude patriciër huizen, de Sint-Baafskathedraal, het Gravensteen en tal van andere bezienswaardigheden. De waterwegen in Gent maken het plaatje helemaal af. Gent biedt veel moois voor toeristen, maar ook ongedierte is gek op deze stad. De historische gebouwen zijn een prima thuisbasis, de toeristen zorgen wel voor eten en het water is overal dichtbij. Muizen, bruine ratten en duiven komt u veel tegen in Gent.

Gent kent tientallen accommodaties waar men kan overnachten in allerlei prijsklassen, soorten en maten. Er zijn viersterrenhotels, goedkope hostels en hier en daar een gezellig B&B. Helaas zijn deze overnachtingsmogelijkheden ook bekend met ongedierte, vooral de bedwants is een lastig beestje dat maar al te graag in hotelkamers verblijft. Toeristen nemen bedwantsen ongemerkt mee op hun reis om ze vervolgens achter te laten in hun kamer. Als dit niet vroegtijdig wordt opgemerkt, kan er binnen enkele weken een bedwantsenplaag ontstaan.

De horeca in Gent heeft goed ingespeeld op de toeristen en dagjesmensen. Naast de leuke winkeltjes, gezellige terrasjes en goede restaurants, zijn er diverse bars met een ruim assortiment aan bieren. De horeca loopt zeer goed in Gent en dat heeft helaas ook een keerzijde. Hoewel de stad goed wordt schoongehouden, is zwerfvuil niet tegen te gaan. Ongedierte komt daar op af en vindt het prettig dat hij niet veel werk moet doen voor zijn maaltijd. Gent is een ideale plek voor allerlei ongedierte, zoals rioolratten, muizen, duiven en bedwantsen.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Gent, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Gent krijgen we vooral meldingen van muizen, ratten, duiven en bedwantsen. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Gent door VVE’s, woningbouwverenigingen, studentenverenigingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Gent naast de historische bezienswaardigheden om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als bruine ratten overnachten in de kelder van uw huis of als er muizen door de keuken van uw viersterrenrestaurant lopen.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht op de beestjes te openen. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur zijn en niet het gewenste effect bereiken. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Gent is er bijna geen ontkomen aan, vanwege het eerder genoemde water, de historische panden en de vele toeristen. Ongedierte is in een grote stad als Gent niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat muizen binnendringen in uw woning en zich daar zullen voortplanten of dat bedwantsen zich voeden aan uw gasten in uw hotel. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Gent. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Gent. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Gent

Wij wonen in een appartement en ik heb afgelopen zaterdag opnieuw een muis zien lopen. Wij hebben begin december verbouwen gedaan waarbij mijn nutsleidingen hebben open gelegen en vermoedelijk is er toen een binnengekomen, want toen heb ik er een voor de 1ste keer gezien. Daarna nog 3 keer een gezien. We hebben muizenkooien geplaatst maar zonder resultaat. Dus ik dacht dat ze weg waren omdat ik ook geen muizenstront vond en 24 februari na een weekje op reis te zijn geweest heb ik muizenstronten gevonden. Nu zaterdag weer een gezien. Ik zou graag een bestrijding laten uitvoeren.

dinsdag 20 maart 2018
Sassevaartstraat, Gent

Laatst heb ik bij een van mijn katten vlooien gevonden en bij de ander uitwerpselen in vacht gevonden. Nu heb ik zelf ook een paar vlooienbeten rond mijn enkels en weet niet meer wat te doen. Moet er ook eerst een analyse worden uitgevoerd of ze er daadwerkelijk zijn? Alvast bedankt!

vrijdag 16 maart 2018
Tijgerstraat, Gent

Graag even langskomen voor verwijderen nest / of wat we moeten ondernemen om muizen te verjagen.

donderdag 15 maart 2018
Kortrijksesteenweg, Gent

Bedwantsen in de slaapkamer. Een beestje gevonden, en mijn partner heeft last van irritatie wanneer hij blijft overnachten. Ik zou graag een offerte willen voor het nakijken van de ruimtes met de speurhonden (open gelijkvloers, twee slaapkamers en een badkamer) en voor het verwijderen van de beestjes.

woensdag 14 maart 2018
Lobeliastraat, Gent

Muizen in de keuken. Gebruik van gif heeft al voor enkele dode muizen gezorgd, maar er lopen er toch nog regelmatig rond. Wat te doen?

dinsdag 27 februari 2018
Tarbotstraat, Gent

Ik woon in een stadswoning met binnenkoer/tuin. Zie muizen lopen in de tuin en op de tuinmuren. Reeds 3 gevangen met val. Nu ook getrippel op het plafond van de hoogste verdieping. Waarschijnlijk huizen ze in het (tussen)plafond en isolatie laag.

donderdag 22 februari 2018
Elfjulistraat, Gent

Ik werk voor vzw In-Gent. In een afdeling van ons werk constateren we in onze keuken van een groot herenhuis muizen. Alsook in de tussenverdieping van een bijgebouw. Het is een oud huis, dus alles dicht maken zal niet gaan. De persoon die instaat voor het onderhoud van het gebouw is al er 4 maanden niet door ziekte. Daardoor zijn er muizen gekomen (dus zonder een preventieplan). Binnenkort is deze persoon terug. Onze vraag specifiek: kunnen jullie deze muizen nu op een korte tijd en op een efficiënte manier wegkrijgen?

donderdag 22 februari 2018
Koopvaardijlaan, Gent

Meer info over bedwantsen aub.

vrijdag 16 februari 2018
Resedastraat, Gent

Beste, is het mogelijk eens langs te komen om na te gaan of er effectief sprake is van bedwantsen. Ik heb de beestjes uit bed geplukt en bewaard in een potje. Alles wijst erop dat dit bedwantsen zijn. Wanneer zou u kunnen langskomen en kunnen we vanaf daar verder afspreken aub? Alvast bedankt.

maandag 12 februari 2018
Doornzelestraat, Gent

Ik heb last van muizen, ik hoor graag van u.

vrijdag 26 januari 2018
L.H.Michielsensstraat, Gent

Sinds enige tijd horen we muizen lopen/piepen in de muren als vloeren. Onze huisbaas vreest voor schade aan isolatie en wil geen risico nemen gezien het een recente renovatiewoning is. Is het mogelijk eens langs te komen om te zien welke stappen we kunnen ondernemen. Alvast bedankt.

donderdag 21 december 2017
Godshuishammeke, Gent

Graag muizen verwijderen.

dinsdag 19 december 2017
Muinklaan, Gent

Beste, Wij zitten met ratten en/of muizen in het plafond. Ze zitten tussen de vloer van de eerste verdieping en het plafond. Er zijn er zeker meer dan één. Mocht ik een afspraak willen, hoe zou dit ten werk gaan ?

donderdag 14 december 2017
Tussen Bermen, Gent