Lokale ongediertebestrijding voor Antwerpen

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Antwerpen staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Antwerpen werken we samen met Descroes. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Antwerpen via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Antwerpen: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Antwerpen u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Antwerpen?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Antwerpen op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Antwerpen komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Antwerpen

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Antwerpen te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Antwerpen. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Antwerpen weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Antwerpen ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Antwerpen is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Antwerpen? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Antwerpen trekt toeristen, maar ook ongedierte aan

Antwerpen is de grootste stad van Vlaanderen en is één van de topbestemmingen voor een stedentrip onder Nederlandse toeristen. De grootste trekpleister is de historische binnenstad met al haar bezienswaardigheden, zoals het Steen en de Grote Markt. Winkels, restaurants, terrasjes en cafés wisselen elkaar af in de binnenstad. Hier komen heel veel mensen samen en die zorgen helaas voor zwerfvuil. Ongedierte is daar gek op, want ze hoeven niet veel werk te verrichten voor een lekkere maaltijd. De binnenstad heeft daarnaast ook mooie schuilplekken, omdat muizen en ratten snel en gemakkelijk de oude panden binnen kunnen komen door de kieren in de muren. Een ideale plek om voor altijd te blijven wonen.

Antwerpen is ook de belangrijkste havenstad van België. Rivier de Schelde ontspringt in Noord-Frankrijk en stroomt langs Antwerpen naar de Noordzee. Dit is belangrijk voor de wereldhandel, maar toeristen weten er ook wel raad mee! De Schelde biedt de mogelijkheid om een rondvaart te maken langs de Scheldekaaien. Daarnaast zijn er vele terrasjes die romantisch aan het water zijn gelegen en kan men op het strand van Sint Anneke in de zomer lekker genieten van de zon. Water genoeg in Antwerpen! Helaas komen hier ook bruine ratten, ook wel rioolratten genoemd, op af. Ze zijn net als de toeristen dol op al dat water. Ze zijn graag in de buurt van mensen en overnachten in uw kelders, kruipruimten, schuren, stallen en aan de rand van het water. Als de bruine rat zich thuis voelt, zal hij niet uit zichzelf verdwijnen.

Uiteraard biedt Antwerpen ook onderdak aan de duizenden toeristen die naar de stad trekken. De keuze uit hotels, hostels en B&B’s is zeer groot. Helaas nemen toeristen vaak op hun reis bedwantsen mee. Dit is ongedierte dat zich voedt aan de mens. Ze zijn niet gevaarlijk, maar des te vervelender. De rode plekjes op de huid jeuken heel erg en daar zit niemand op te wachten. De horecasector moet extra waakzaam zijn om problemen met ongedierte te voorkomen. Een professionele ongediertebestrijder maakt hier korte metten mee.

U bent niet de enige met ongedierte

Door onze jarenlange ervaring met plaagdierbestrijding in Antwerpen, weten we dat het een vervelend probleem is waar heel veel huiseigenaren en ondernemers mee te maken hebben of krijgen. Vanuit Antwerpen krijgen we vooral meldingen van muizen, ratten, duiven en bedwantsen. Dit soort ongedierte zorgt heel snel voor een ware plaag!

Onze ongedierteverdelgers worden vaak ingehuurd in de gemeente Antwerpen door VVE’s, woningbouwverenigingen, studentenverenigingen, horecabedrijven, winkeliers, huiseigenaren, aannemers en makelaars. Ze ondervinden, waarschijnlijk net als u, allemaal in meer of mindere mate last van het ongedierte, waar Antwerpen naast de historische binnenstad om bekend staat. We begrijpen dat het uitermate vervelend is als een muizenfamilie bezit neemt van uw woning of als uw restaurant kampt met kakkerlakken.

Om deze nare scenario’s te voorkomen proberen veel mensen zelf de jacht op de beestjes te openen. Echter, we raden dit ten zeerste af. We spreken uit ervaring als we zeggen dat dit soort oplossingen vaak erg duur zijn en niet het gewenste effect bereiken. Om er zeker van te zijn dat u of uw klanten niet in aanraking komen met ongedierte, heeft u de hulp nodig van een gespecialiseerd ongediertebestrijdingsbedrijf. We helpen u graag van de beestjes af. Uiteraard kunnen we afspraken strategisch plannen, zodat bijna niemand merkt dat ons ongedierteteam aan het werk is.

Wees het ongedierte te slim af!

Een ongedierteplaag krijgt u vroeg of laat. In Antwerpen is er bijna geen ontkomen aan, vanwege het eerder genoemde water en de vele toeristen. Ongedierte is in een grote stad als Antwerpen niet te stoppen. Tenzij u ons preventief ons werk laat doen. Op die manier voorkomt u dat muizen binnendringen in uw woning en zich daar zullen voortplanten of dat bedwantsen zich voeden aan uw gasten in uw hotel. Akelige situaties die u liever voorkomt dan geneest!

Preventie van ongedierte zorgt ervoor dat de beestjes geen kans hebben zich te nestelen in uw pand, hotel of woning in Antwerpen. Onze voorzorgsmaatregelen worden periodiek ingepland, waarbij we meerdere keren per jaar langskomen om uw pand, hotel of huis te beschermen tegen ongedierte. Ook bij preventieve aanpak van ongediertebestrijding geldt dat we graag met u meedenken en de afspraken strategisch kunnen plannen, waardoor er weinig tot geen overlast door uw klanten of gasten wordt ervaren.

Wij weten als geen ander hoe vervelend en ongewenst ongedierte is in of rond uw pand. Daarom doen we er alles aan om binnen 24 uur na een melding met de bestrijding te starten. Uw reputatie staat namelijk op het spel. We komen zowel bij particulieren als bij bedrijven in Antwerpen. Zorg dat u de beestjes te slim af bent door ongediertepreventie te starten.

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Antwerpen

Een huurder van mij heeft gisteren muizen gehoord. Wat is uw advies?

vrijdag 27 april 2018
Brialmontlei, Antwerpen

Ik heb net een zaak geopend en ik moet voorzorgsmaatregelen treffen tegen ongedierte, wat kan ik het beste doen?

dinsdag 24 april 2018
Plantinkaai, Antwerpen

Beste, ik vroeg me af of u ook met ecologische middelen werkt. Ik heb hier namelijk een kat rondlopen. Alvast bedankt.

zaterdag 7 april 2018
Korte Van Peltstraat, Antwerpen

Beste heer/mevrouw, Ik heb thuis last van een muis of rat en zou graag uw hulp willen vragen om deze te bestrijden. Zou u mij alstublieft kunnen opbellen voor een afspraak?

vrijdag 30 maart 2018
Lange Leemstraat, Antwerpen

Beste, wij hebben al geruime tijd last van motmuggen en zouden hier graag iets aan doen. Wij hebben kantoren op verdiep 4, 6 en 7 maar enkel op 4 hebben we hier last van. Het kantoor is bewoond en netjes, ze zijn opvallend vaak in de buurt van ramen aanwezig. 

woensdag 21 maart 2018
Rijfstraat, Antwerpen

We hebben ze nog niet gezien, wel gehoord toen onze katten ze bijna vingen. Er zitten muizen in ons huis. Graag hadden we geweten hoe we dit veilig kunnen doen voor onze peuter en katten.

dinsdag 6 maart 2018
Tweelingenstraat, Antwerpen

Geachte, voor ons probleem mochten we reeds onderstaand advies ontvangen: "we zijn ter plaatse geweest en hebben inderdaad in de kelder ruimte ,sporen van ratten waargenomen. Deze komen binnen via de ventilatie roosters van de kelder. Voor het bestrijden van de ratten komen we 3 maal langs roosters worden gedicht (door middel van kleinere roosters) " Graag contact op nemen, bij voorkeur contact per mail.

dinsdag 6 maart 2018
Borzestraat, Antwerpen

Een tijdje geleden ontdekte ik zilvervisjes in mijn appartement. Ik heb allerlei middelen gebruikt maar ze komen steeds terug in de huiskamer, keuken & slaapkamer. Is het mogelijk dat jullie ze gaan bestrijden?

woensdag 7 februari 2018
Provinciestraat, Antwerpen

Beste, Ik heb al maanden last van muizen. Ik denk dat het verschillende nesten zijn, ze blijven komen. Wanneer zou u langs kunnen komen?

vrijdag 2 februari 2018
Montignystraat, Antwerpen

Beste, Hoe lang duurt het voor ik terug in mijn appartement kan nadat het onder handen is genomen? Is er een garantie, vb wat als de beestjes al na een paar weken terugkomen? Alvast bedankt voor het antwoord.

vrijdag 5 januari 2018
Aalmoezenierstraat, Antwerpen

Beste, Ik heb enkele muizen gezien in mijn studio en ben niet een persoon om ze zelf te bestrijden. Enkel gif maar durf geen vallen zetten. Ik wil ze eigenlijk zo snel mogelijk weg omdat ik slaap in dezelfde ruimte en nog geen oog dicht heb gedaan sinds ik ze zag. Kunt u me verder informeren en eventueel laten weten wanneer u zou kunnen komen?

zondag 31 december 2017
Pieter van Hobokenstraat, Antwerpen

Ik heb muizen in mijn appartement, wat te doen?

dinsdag 28 november 2017
Rijnkaai, Antwerpen

Ik heb veel kakkerlakken in mijn huis. Kunt u mij adviseren?

dinsdag 28 november 2017
ketsstraat borgerhout, Antwerpen

Ik heb een muis in huis, maar ook een hond. Wat kan ik in dit geval het beste doen?

zondag 12 november 2017
Korte Gasthuisstraat, Antwerpen

Beste, Vandaag vonden wij in onze keuken een kakkerlak. We vragen ons af welke stappen we hiervoor het best ondernemen en welke gevolgen dat heeft. We hopen op een snelle reactie.

zaterdag 28 oktober 2017
Camille Huysmanslaan, Antwerpen