Lokale ongediertebestrijding voor Leuven

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Leuven staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Leuven werken we samen met SPOT Ongediertebestrijding. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Leuven via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Leuven: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Leuven u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Leuven?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Leuven op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Leuven komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Leuven

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Leuven te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Leuven. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Leuven weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Leuven ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Leuven is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Leuven? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Leuven

Dode ratten sinds eergisteren op het terras van ons kot. Graag hoor ik van u.

woensdag 11 april 2018
Mechelsestraat, Leuven

We have an increase problem with silferfishes in our apartment 100 m2.

maandag 5 februari 2018
Vaartkom, Leuven

Meerdere muizen waargenomen in een rijhuis, wat te doen?

vrijdag 3 november 2017
Caron, Leuven

Ik heb volgens mij te maken met tapijtkevers. Ik heb een paar larven aangetroffen. Onlangs zag ik ook eentje in de douche en lag er 1 op mijn bed. Graag contact over een afspraak.

vrijdag 6 oktober 2017
Jan stasstraat, Leuven

Ik heb momenteel al anderhalve maand last van muizen in mijn (klein) dakappartement. Nadat ik vergif heb gelegd, gaten heb gedicht en vallen heb geplaatst, blijven er muizen in mijn appartement verschijnen. Alvast bedankt!

dinsdag 26 september 2017
Louis Melsensstraat, Leuven

Ik ben student en heb last van muizen en zou hier graag van af willen. Kan u mij helpen? Alvast bedankt.

maandag 18 september 2017
Naamsesteenweg, Leuven

Wij stelden vast dat we met bedwantsen te maken hebben. Kan u ons een idee geven welke oplossing hiervoor voorhanden?

maandag 3 juli 2017
Parkstraat, Leuven

Ik heb een kakkerlakken nest in mijn badkamer. Wat te doen?

vrijdag 3 februari 2017
Brusselsestraat, Leuven

Hallo, we zitten al enige tijd met een aantal muizen in huis. Ze zitten ook in een stuk vals plafond (tussen een kamer en duplex). Wanneer zou iemand langs kunnen komen?

dinsdag 30 augustus 2016
Vlamingenstraat, Leuven