Uw lokale ongediertebestrijder voor Leuven

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Leuven staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Leuven werken we samen met Descroes. Deze bestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, werken via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Leuven op een rij: 

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot bestrijding.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan genezen

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongediertebestrijding in Leuven ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Wij maken voor u een persoonlijk ongedierte preventieplan. Ook een full service pakket behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Leuven? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Leuven

Dode ratten sinds eergisteren op het terras van ons kot. Graag hoor ik van u.

woensdag 11 april 2018
Mechelsestraat, Leuven

We have an increase problem with silferfishes in our apartment 100 m2.

maandag 5 februari 2018
Vaartkom, Leuven

Meerdere muizen waargenomen in een rijhuis, wat te doen?

vrijdag 3 november 2017
Caron, Leuven

Ik heb volgens mij te maken met tapijtkevers. Ik heb een paar larven aangetroffen. Onlangs zag ik ook eentje in de douche en lag er 1 op mijn bed. Graag contact over een afspraak.

vrijdag 6 oktober 2017
Jan stasstraat, Leuven

Ik heb momenteel al anderhalve maand last van muizen in mijn (klein) dakappartement. Nadat ik vergif heb gelegd, gaten heb gedicht en vallen heb geplaatst, blijven er muizen in mijn appartement verschijnen. Alvast bedankt!

dinsdag 26 september 2017
Louis Melsensstraat, Leuven

Ik ben student en heb last van muizen en zou hier graag van af willen. Kan u mij helpen? Alvast bedankt.

maandag 18 september 2017
Naamsesteenweg, Leuven

Wij stelden vast dat we met bedwantsen te maken hebben. Kan u ons een idee geven welke oplossing hiervoor voorhanden?

maandag 3 juli 2017
Parkstraat, Leuven

Ik heb een kakkerlakken nest in mijn badkamer. Wat te doen?

vrijdag 3 februari 2017
Brusselsestraat, Leuven

Hallo, we zitten al enige tijd met een aantal muizen in huis. Ze zitten ook in een stuk vals plafond (tussen een kamer en duplex). Wanneer zou iemand langs kunnen komen?

dinsdag 30 augustus 2016
Vlamingenstraat, Leuven