Uw lokale ongediertebestrijder voor Aalst

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Aalst staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Aalst werken we samen met Descroes. Deze bestrijdingsdienst helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen onze ongedierte bestrijders u graag uit deze benarde situatie redden.

Van welk ongedierte heeft u last?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende ongedierte in Aalst op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. We komen graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en voorzien u direct van advies, een offerte of gaan over tot ongediertebestrijding.

Kosten van ongediertebestrijding

De manier waarop de ongediertebestrijders te werk gaan kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort
  • de grootte van de plaag
  • de locatie en de ernst van de situatie
  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen
  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Aalst. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Aalst weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis. 

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Aalst ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen.

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Aalst? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Aalst

Ik heb een vlooi of bedwants ontdekt. Ik zou graag meer informatie aanvragen voor de bestrijding hiervan.

zaterdag 17 maart 2018
Asserendries, Aalst

Beste, mijn ouders hebben last van muizen in huis, ze hebben al geprobeerd met vergif te bestrijden, maar het biedt geen oplossing... Is het mogelijk mij zo snel mogelijk advies en een prijs te geven om dit ongedierte te bestrijden? Alvast bedankt!

vrijdag 2 maart 2018
Ingang Bonner, Aalst

Beste, We hebben sinds vorige week muizen ontdekt in onze keuken. We hebben ondertussen 6 verschillende muizenvallen gezet maar ze zijn ons te slim af. Ze hebben ook absoluut geen bang van ons. We hebben 2 kleine kindjes en een hond dus we willen graag een zekerheid hebben dat ze gezond blijven. Hoe snel kunnen jullie langs komen? We hebben er gisteren 3 muizen gezien maar ze zullen met wat meer zijn. Vermoedelijk zijn ze via de deur aan de tuin mee binnen gesprongen. Alvast bedankt!

maandag 22 januari 2018
Affligemdreef, Aalst

Ik zit met huismuizen, ze zitten onder onze houten vloer en komen ondertussen eten zoeken in onze keuken en lopen ook langs de bakstenen muur. 1tje werd al gevangen met een muizenval maar nu loopt de rest er niet meer in. Er ligt ook al vergif maar ik ben niet bereid om met die onverdraagbare stank van dode muizen te zitten aangezien ik dit al 2 keer heb meegemaakt en ik heb er echt genoeg van. Kunnen jullie mij helpen?

donderdag 7 december 2017
Dendermondse Steenweg, Aalst

Ik heb al een tijdje last van kleine kevertjes in huis. Ze zijn donker van kleur en kraken enorm als je er op trapt. Ik zie ze vooral in de living, eetplaats en keuken. Alle voorraad en eten zit in plastiek, glazen of tinnen potten. Ze komen vooral s avonds voor. Graag zou ik willen weten wat voor kever dit is en van waar hij komt. Ook is er enorm veel hout in huis zoals vloeren en plafonds.

zondag 26 november 2017
Korte Sint Janstraat, Aalst

Huurders hebben kakkerlakken opgemerkt ; denken dat het van bij de buren komt dus graag hierover onderzoek + bestrijding.

maandag 4 september 2017
Ledebaan, Aalst

Beste, Sinds kort hoor ik geluid tussen onze muren. Ik denk dat het muizen zijn. Binnen zelf heb ik nog niets gezien maar we horen ze wel. Kan u zsm langskomen of een afspraak maken? Alvast bedankt.

zondag 2 juli 2017
Molendreef, Aalst

Verdelgen van muizen.

woensdag 26 april 2017
Welvaartstraat, Aalst