Lokale ongediertebestrijding voor Hasselt

Bah, u heeft ongedierte in huis, rondom huis of in uw bedrijfspand ontdekt. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer vanaf. Wij zijn Beestjes Kwijt en wij werken met een landelijk netwerk van lokale ongediertebestrijders, die u binnen een mum van tijd te hulp kunnen schieten. Voor ongediertebestrijding in Hasselt staan we vaak al binnen 24 uur na een melding voor uw deur.

In Hasselt werken we samen met JEVI Hygiëne BVBA. Deze ongediertebestrijder helpt u op verantwoorde en effectieve wijze van ongedierte zoals muizen, ratten, wespen en vlooien af. Al onze bestrijders zijn gediplomeerd, bestrijden in Hasselt via de opgestelde richtlijnen en hebben milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Ongedierte bestrijden in Hasselt: in en rondom uw huis of bedrijf

Zonder dat u hier om verlegen zit kunt u al snel last hebben van ongedierte. Een nieuw seizoen brengt, ondanks mooie zomerse of winterse momenten, ook ongedierte met zich mee. Op een warme zomerdag zitten wespen om een verfrissend zoet drankje verlegen of vallen muggen u lastig om hun dorst te lessen. In de koude wintermaanden als het buiten guur is komen de muizen en ratten een warm plekje bij u in huis opzoeken.

Het gehele jaar door is er helaas een grote kans op ongedierte in huis, de tuin of uw bedrijf. Een enkel beestje vormt gelukkig niet direct een probleem, maar ondervindt u overlast of creëert het ongedierte onhygiënische of gevaarlijke situaties? Dan komen de lokale ongediertebestrijding in Hasselt u graag uit deze benarde situatie redden.

Welk ongedierte wilt u laten bestrijden in Hasselt?

Er zijn veel verschillende soorten ongedierte. Denk bijvoorbeeld aan muizen, wespen of vlooien, maar ook aan kakkerlakken of papier- en zilvervisjes. Gelukkig brengt u onze bestrijders niet zomaar van hun stuk. De meest voorkomende gevallen van ongedierte bestrijden in Hasselt op een rij:  

Staat uw ongedierte er niet tussen of is het lastig om uw ongedierteprobleem te beschrijven? Dat geeft niks. De ongediertebestrijder in Hasselt komt graag even bij u langs om het type ongedierte vast te stellen en u te voorzien van direct advies, een offerte of gaat over tot ongediertebestrijding.

Kosten ongediertebestrijding Hasselt

De manier waarop een ongediertebestrijding te werk gaat kan per beestje, situatie en locatie verschillen. Er kunnen dan wel muizenkeutels in de keuken gevonden zijn, het muizennest kan in zo'n geval wél op zolder zitten. De bestrijding van een enkele mol is van een hele andere orde dan een duivenplaag of wespenplaag. Onze ongedierte bestrijders komen zoveel verschillende problemen tegen, iedere situatie is weer anders. Een inspectie op locatie is in veel gevallen dan ook gewenst om tot een aanpak en inschatting van de kosten voor ongedierte bestrijding in Hasselt te komen.

De kosten voor ongediertebestrijding worden berekend aan de hand van meerdere factoren:

  • de ongediertesoort

  • de grootte van de plaag

  • de locatie en de ernst van de situatie

  • de inzet van materieel, apparatuur en bestrijdingsmiddelen om het ongedierteprobleem te lokaliseren en op te lossen

  • de benodigde tijd om het ongedierteprobleem te bestrijden en in de toekomst te voorkomen

We maken in overleg met u een plan van aanpak en kostenberaming op basis van de inspectie bij u in Hasselt. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit teveel betaalt of achteraf voor een verrassing komt te staan. Onze ongediertebestrijders lossen het ongedierteprobleem vakkundig op en geven u ook advies in het voorkomen van ongedierte. Wanneer onze bestrijdingsdienst uw huis of bedrijf in Hasselt weer verlaat bent u dus goed ‘bewapend’ tegen dit gespuis.

Ongediertepreventie: voorkomen is beter dan bestrijden

Ook in de wereld van ongedierte geldt dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom kunt u naast ongedierte bestrijden in Hasselt ook bij ons terecht voor ongediertepreventie, zowel zakelijk als particulier. Een full service pakket voor preventie van veelvoorkomende ongedierte, zoals muizen, ratten, bedwantsen en mieren behoort tot de mogelijkheden. Daarbij krijgt u onder meer een logboeksysteem, periodieke controles, ongediertebestrijding en onderhoud op de door ons geleverde materialen. De ongediertebestrijding in Hasselt is van alle markten thuis!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder in Hasselt? Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!

Veelvoorkomende ongedierteproblemen in Hasselt

Geachte, In onze hal van meubelbewaring lopen hier en daar wel eens ratten. Ik zou dit graag definitief willen wegwerken. Kunnen jullie hierbij helpen?

donderdag 12 april 2018
Kempische steenweg, Hasselt

Probleem: Bedwantsen + eitjes in, rond en onder het bed ontdekt. Vraag: controle + (eventuele) bestrijding.

vrijdag 23 maart 2018
Maastrichtersteenweg, Hasselt

Beste, Graag vraag ik een inspectie aan. Mogelijk een boktor probleem in de vloer van de zolder. Alvast bedankt.

maandag 27 november 2017
Bosstraat, Hasselt

Geachte, op dinsdag 7 maart zag ik een muis in mijn appartement. Diezelfde avond nog heb ik verschillende vallen en vergifblokjes gelegd. De chocolade die erop lag, is weg. De muis is er dus nog steeds, maar we vinden ze nergens. Wanneer zou u langs kunnen komen?

vrijdag 10 maart 2017
Luikersteenweg, Hasselt

We zitten na veel bestrijdingsmiddelen nog altijd met kakkerlakken in ons huurappartement, ik heb van onze huurbaas de opdracht gekregen om eens rond te vragen wat de mogelijkheden zijn. Graag wat informatie. Alvast bedankt!

zondag 20 november 2016
Bampslaan, Hasselt