Kosten muizen bestrijden

Er zijn verschillende methodes om de muizen te lijf te gaan. Zo kunt u er voor kiezen om muizen zelf te bestrijden of een ervaren ongediertebestrijder in te schakelen. De kosten van de bestrijding verschillen ook, maar dat geldt natuurlijk net zo goed voor het resultaat. Een paar muizen in huis zijn wel te tackelen met de doe-het-zelfmiddelen, maar bij een heuse muizenplaag zal dit niet werken en is het allemaal weggegooid geld.

Hoeveel kost het om zelf muizen te bestrijden?

Er zijn veel huis-tuin-en-keukenmiddelen verkrijgbaar, die u beloven dat ze helpen in de strijd tegen muizen. Er zitten echter veel nadelen aan deze doe-het-zelf bestrijdingsmiddelen. Zo zijn de gif-korreltjes uit de lokdoosjes ook giftig voor uw kinderen en huisdieren en kunt u bij het opruimen van de muizenkeutels de stofdeeltjes met het zeer ernstige Hanta-virus per ongeluk inademen. Een paar muizen kunnen met wat muizenvalletjes nog wel worden bestreden, maar een groter muizenprobleem vergt expertise en het garanderen van de veiligheid van uw medebewoners of medewerkers.

Kosten muizenbestrijding

Ongediertebestrijders hebben verschillende methodes om muizen te bestrijden en kiezen voor de meest efficiënte techniek voor elk muizenprobleem. De kosten voor het bestrijden van muizen worden van tevoren in kaart gebracht door middel van een analyse door onze ongediertebestrijders.

Kostenberekening voor bestrijding van muizen

Onze ongediertebestrijders houden rekening met de volgende factoren voor het bepalen van de kosten voor het bestrijden van muizen of een muizenplaag:

  • Grootte of aantal muizen (muizenplaag).
  • Locatie van de muizen (schuilplaats of muizennesten).
  • Muizensoort (huismuis, veldmuis of bosmuis).
  • Bestrijdingsmethode die nodig en/of gewenst is (vangen, biologische bestrijding, vallen, rodenticide).
  • De geschatte tijd die nodig is om de muizen te bestrijden.
  • Hevigheid van het muizenprobleem (schade, ernst van de situatie).
  • Preventiemaatregelen die genomen moeten worden (advies, aanpassingen aan het huis of bedrijfspand, ongedierte preventieplan).

Kosten bestrijding muizenplaag

Ook voor een muizenplaag geldt dat het muizenprobleem eerst goed in kaart wordt gebracht door middel van een analyse. Bij een muizenplaag is er meestal sprake van meer schade, omdat het aantal muizen in huis of een bedrijfspand veel groter is. Het is dan ook verstandig om bij een muizenplaag te kiezen voor zekerheid en veiligheid en dus een ervaren bestrijder in te schakelen.

Onze ongediertebestrijders hebben dagelijks te maken met muizenproblemen en zorgen er graag voor dat u weer muizen-vrij door het leven kan!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!