Zakelijke ongediertebestrijding

De zakelijke markt is voor de bestrijding van ongedierte bij de ongediertebestrijders van Beestjes Kwijt aan het juiste adres. De experts in ongediertebestrijding hebben jarenlange ervaring, en beschikken over alle nodige vakdiploma's. Zij helpen u graag u vakkundig en effectief van uw ongedierte af. Alle behandelingen worden uitgevoerd volgens de geldende HACCP- en IPM- normen en de auditoren BRC, IFS en AIB. Bovendien wordt de CBL-code gehanteerd. 

Plaagdierbeheersingsplan

Voor het voorkomen van ongedierte kan gebruik gemaakt worden van ons ongediertebeheersingsplan. In overleg komt, op vooraf vastgestelde tijdstippen, de lokaal geselecteerde ongediertebestrijder uw bedrijfspand en de directe omgeving ervan controleren op de aanwezigheid van ongedierte of door ongedierte aangerichte schade, zodat er tijdig kan worden ingegrepen. Een eventuele plaag wordt zo voorkomen. Alle uitgevoerde handelingen, de eventueel preventief uitgevoerde maatregelen, en alle gemaakte afspraken worden bijgehouden in een logboek, zodat u altijd overzicht houdt en er inzage is in de laatste stand van zaken.

Informatie en contact

De door Beestjes Kwijt lokaal geselecteerde ongediertebestrijders hebben allemaal een afgeronde vakopleiding tot ongediertebestrijder en werken volgens de geldende Belgische en Europese regelgeving, vanzelfsprekend met respect voor het milieu en de omgeving. Beestjes Kwijt biedt bestrijdingsdiensten aan voor het weren en bestrijden van alle mogelijke soorten ongedierte in en rondom uw bedrijfspand. De ongediertebestrijders staan dag en nacht voor u klaar, zo nodig ook in het weekend. Als directe hulp noodzakelijk is, maar ook preventief. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Neem telefonisch contact op via 078 - 485 200 of via het contactformulier en vraag om advies of een offerte.