Kosten wespennest verwijderen

Wanneer u eindelijk kunt genieten van de zomer en uw tuin weer om gezelschap roept, zit u niet te wachten op een bezoekje van wespen. Ze kunnen ontzettend lastig zijn en u belemmeren om buiten te zitten. En wanneer u de wespen tot last bent dan kunnen ze nog gemeen steken ook, met een nare wespensteek tot gevolg.

Kosten wespennest zelf verwijderen

Er zijn wel wat middeltjes om de wespen uit de buurt te houden, maar deze hebben meestal geen langdurige werking. Ook doe-het-zelf methodes zoals de plastic frisdrankfles met limonade, houden de beesten niet uit de buurt. Hiermee worden ze wel in de val gelokt, maar u heeft er dan nog wel steeds last van.

Wanneer uw huis ten prooi is gevallen van wespen en zij hier hun wespennest hebben gebouwd, helpen de bestrijdingsmiddelen uit de winkel niet. Het is zonde om uw geld dan te stoppen in deze middeltjes en om er keer op keer achter te komen dat de wespenplaag nog steeds aanhoudt. Onder de dakrand, op zolder of in de spouwmuur!

Wespenbestrijding kosten

Wanneer het wespenprobleem groter is dan u aan kunt, is het verstandig om een wespenbestrijder in te schakelen. Onze ongediertebestrijders inspecteren altijd eerst de situatie voordat ze u aangeven wat de kosten hiervan zijn. Bij de kostenberekening van een wespennest verwijderen of het wespen bestrijden wordt rekening gehouden met enkele factoren, zoals:

  • Is er een wespennest aanwezig? Wat is de grootte en locatie van het wespennest?
  • Welke bestrijdingsmethode wordt er (in samenspraak met u) toegepast?
  • Hoeveel tijd zal de bestrijding in beslag nemen?
  • Welke preventiemaatregelen kunnen er naderhand worden toegepast?

Hoe kunnen we een wespenplaag bestrijden?

De ongediertebestrijders nemen altijd de veiligheid in acht van u, uw medewerkers, uw gezin en zichzelf. Hoewel het niet vaak voorkomt, kan een aanval van een zwerm wespen serieuze gevolgen hebben. Een mens kan zelfs overlijden aan de gevolgen van meerdere wespensteken!

Onze ongediertebestrijders verwijderen niet alleen een wespennest, ze zorgen er ook voor dat u weet hoe u overlast van wespen in het vervolg kunt voorkomen. Ook wordt er door ons een seizoensgarantie gegeven, wat betekent dat er een nieuw wespennest op dezelfde plaats terugkomt, deze gratis wordt verwijderd. De garantie geldt niet in de volgende gevallen:

  • Het nieuwe wespennest is in een ander seizoen ontstaan.
  • Er is een nieuw wespennest op een andere locatie ontstaan.
  • U heeft de adviezen van de wespenbestrijder niet opgevolgd en hierdoor is het wespennest teruggekeerd.

In de zomer is de kans op een wespenplaag het grootst. In de winter sterven de wespen automatisch uit. Behalve de koningin, zij heeft een ijzeren gestel. Is het nog geen winter? Tot die tijd helpen wij uw graag van het wespenprobleem af!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!