Kosten vlooienbestrijding

Menig katten- en hondenliefhebber heeft wel eens met vlooien in huis te maken gehad. Deze parasieten kunnen afschuwelijke jeuk en huiduitslag veroorzaken. Bij dieren met een vacht, maar ook bij ons mensen.

Zijn deze kleine, maar enorm vervelende beestjes weer bij u op bezoek en wilt u van ze af? Dan is de vlooien bestrijden de enige oplossing!

Hoeveel kost het om vlooien zelf te bestrijden?

Vlooien bestrijden kan op verschillende manieren. Veel mensen kiezen er in eerste instantie voor om de vlooien zelf te lijf te gaan. Er zijn immers genoeg huis-tuin-en-keukenmiddelen tegen vlooien verkrijgbaar. Deze middelen zijn vaak erg budgetvriendelijk. Er is echter één grote maar: ze werken niet altijd afdoende.

Wanneer u met een grote vlooienplaag te kampen heeft, zult u met middelen zoals vlooienspray niet toe kunnen. U kunt dan een complete bus leeg spuiten, maar nog vlooien in huis vinden. Over frustrerend gesproken…

Wat zijn de kosten voor professionele vlooienbestrijding?

Als u voor professionele vlooienbestrijding kiest, weet u vast dat daar kosten bij komen kijken. U wilt deze kosten ongetwijfeld zo laag mogelijk houden en dat begrijpen wij natuurlijk best!

Toch is het heel erg moeilijk om de exacte kosten voor professionele vlooienbestrijding in kaart te brengen. Onze ongediertebestrijders berekenen de kosten voor de bestrijding namelijk per geval. Zij kijken naar de volgende factoren:

  • De omvang van de vlooienplaag.
  • De locaties van de vlooien.
  • De meest effectieve bestrijdingsmethode.
  • De preventiemaatregelen, die genomen moeten worden.

Hoe gaan onze bestrijders te werk?

Als u hebt besloten dat u de vlooien zelf niet de baas kunt, dan kunt u contact met ons opnemen. Eén van onze ervaren ongediertebestrijders zal dan met u kijken naar de omvang van uw vlooienplaag en de te nemen stappen met u doornemen. Uiteraard wordt er een offerte voor u gemaakt.

Dus wilt u korte metten met de vlooien in huis maken en alle huisgenoten opvrolijken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!