Kosten ratten bestrijden

Veel mensen schrikken zich een hoedje, wanneer er ineens een rat in de buurt is. Dat is ook niet zo gek natuurlijk. We weten tenslotte dat de rat één van de schadelijkste ongedierte in Nederland is. De schade, die ze kunnen aanrichten is immens.

Als de schrik om het hart is geslagen, wordt er vaak direct overgegaan tot het bestrijden van de rat. Het is in de meeste gevallen echter niet erg lucratief om het rattenprobleem zelf te bestrijden. Sterker nog, veel doe-het-zelf-middelen zijn weggegooid geld!

Wanneer is het zelf bestrijden van ratten niet meer mogelijk?

Doe-het-zelf-middelen waarmee we ratten bestrijden, zijn weggegooid geld wanneer u een te groot aantal ratten in uw pand heeft. Hoe meer ratten u in uw huis of uw bedrijf heeft, hoe minder kans er is dat u ze zelf kunt bestrijden.

Doordat ratten hun koloniën razendsnel kunnen vergroten, zult u snel te kampen krijgen met een heuse rattenplaag. Mits u het probleem niet snel genoeg de kiem in smoort, uiteraard. Bij dit laatste kunnen onze ongediertebestrijders u goed helpen!

Berekening kosten rattenbestrijding

Als u heeft vastgesteld dat uw rattenprobleem te groot is om het zelf aan te pakken, kunt u onze ongediertebestrijders inschakelen. U kunt ze eerst om vrijblijvend advies en een offerte vragen.

Wanneer ongediertebestrijders de kosten voor de rattenbestrijding ramen, houden zij rekening met de volgende zaken:

  • Betreft het een rattenplaag of is er sprake van een kleiner rattenprobleem?
  • Zijn de ratten relatief makkelijk op te sporen en te bestrijden?
  • Zijn er zwarte of bruine ratten aanwezig?
  • Hoe lang zal de bestrijding in beslag nemen?
  • Hoeveel schade hebben de ratten al aangericht?

Tot slot zullen zij in overleg met u natuurlijk een bestrijdingsmethode bepalen.

Hoe gaat het ratten bestrijden in zijn werk?

De juiste bestrijdingsmethode bepalen, is van groot belang. U wilt tenslotte dat het bestrijden van de ratten kosteneffectief is en de ene methode zal meer effect hebben dan de andere.

Wanneer één van onze ongediertebestrijders bij u op bezoek komt, zal hij uitvoerig met u bespreken wat hij van plan is. Ook zal hij bekijken of u baat heeft bij het nemen van preventiemaatregelen. Dan kunt u een rattenplaag in het vervolg voorkomen en wordt u niet weer op kosten gejaagd. U kunt uw geld vast beter besteden!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!