Kosten mierenbestrijding

Mieren zijn niet direct de eerste insecten die als 'vervelend' te boek staan. Ze vervullen voor ons ook een hele belangrijke functie in het ecosysteem. Kleine beestjes, zoals luizen worden door hen heerlijk opgesmikkeld, zodat wij, onze huisdieren en planten hier geen last van hebben. Maar, wanneer ze uitgesmikkeld zijn of iets veel lekkerders op het spoor zijn tegengekomen dan verdelen ze de buit. Ook wanneer dat bij u in het keukenkastje gevonden wordt.

Kosten zelf een mierennest bestrijden

Een paar verdwaalde miertjes kunnen wel met huis-tuin-en-keuken middeltjes aangepakt worden en ook de standaard bestrijdingsmiddelen, die u kunt halen uit de verschillende en tuincentra, lossen die wel op. Mierenbuffetten, mierensprays, mierenpoeders en mierenlokdoosjes hebben allemaal zo hun voordelen, maar een groot nadeel is de grote kans dat kleine kinderen of huisdieren er in aanraking mee komen.

Particuliere bestrijdingsmiddelen zijn in veel gevallen niet sterk genoeg voor een mierenplaag. De middelen waar onze ongediertebestrijders mee werken zijn altijd up-to-date en recent getest op resistentie. U wilt u geld natuurlijk liever besteden aan iets dat effectief is en snel werkt.

Wat zijn de kosten van mierenbestrijding?

Mierenbestrijding is nodig wanneer het mierenprobleem de pan uit rijst en u niet meer weet waar u het vinden moet. Ook wanneer het probleem nog niet zo groot is, is het belangrijk om hier op tijd bij te zijn. Een plaag voorkomen is nog altijd beter dan een plaag te moeten bestrijden. Ook scheelt dat in de portemonnee.

De kosten voor het bestrijden van mieren worden bepaald aan hand van enkele factoren, zoals grootte van de mierenplaag, de locatie van het mierennest en de miersoort. Deze factoren worden ter plaatse meegewogen in de inspectie van onze ongediertebestrijder en op basis daarvan wordt een offerte opgesteld. Na goedkeuring kunnen we in de meeste gevallen direct aan de slag met de mierenbestrijding.

Hoe wordt mierenbestrijding aangepakt?

Wanneer de ongediertebestrijder bij u arriveert wordt er een grondige inspectie gedaan naar het mierenprobleem en hevigheid van de situatie. Door het probleem in kaart te brengen worden ook de kosten netjes en duidelijk berekend, zodat u nooit teveel betaalt. Als de bestrijders het papierwerk met u hebben afgehandeld kunnen ze de koe bij de horens vatten en de mieren bestrijden.

Ook al gaat het om een mierenplaag, beestjes kunnen altijd een risico zijn voor onze gezondheid. Ze komen op plaatsen waar wij misschien wel nooit komen en nemen dus stofjes en bacteriën mee die schadelijk kunnen zijn. Onze ongediertebestrijders helpen dan ook graag mieren en andere – onschuldige, maar niet heus – insecten te bestrijden. Het is tenslotte hun vak!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!