Kosten houtworm bestrijden

U zult het niet direct doorhebben, maar wanneer houtworm bij u in huis is ingetrokken zijn de sporen na een tijdje meestal wel te zien. Er liggen hoopjes zaagsel bij de houten balken of er zitten kleine gaatjes in uw houten kast. Dit betekent dat het probleem moet worden aangepakt, omdat de larven van de houtwormkever nooit uitgegeten zijn.

Houtworm vreet zich ongans aan het hout van, meestal, onbewerkt hout. Deze gangenstelsels maken het hout broos en zwak. Voor oudere panden kan dit vaak het einde betekenen, omdat het gewicht rust op een houten constructie. Dit soort situaties kunnen uiterst gevaarlijk zijn voor de bewoners of gebruikers van een pand.

Hoeveel kost het om houtworm zelf te bestrijden?

Voor bijna elk ongedierte is wel een middeltje te krijgen om de strijd tegen het gespuis aan te gaan. Bij problemen met houtworm wordt dit echter vaak een verhaal van het kastje naar de muur. Elke keer dat u het probleem weer opmerkt, koopt u een nieuw middeltje. Zo kunt u namelijk een hele tijd doorgaan, omdat deze bestrijdingsmiddelen de kern van het probleem niet aanpakken.

Houtwormbestrijding kosten

Onze ongediertebestrijders doen niet aan symptoombestrijding. Een houtwormplaag is een serieus probleem en wordt dan ook bij de kern aangepakt. De houtwormkevers zijn namelijk niet direct de boosdoeners. Ze laten wel een lading larven achter en dat zijn de beestjes die het hout wél vernietigen.

Ook de eitjes moeten vernietigd worden en deze stiekemerds vormen vaak het probleem. Bestrijden wij de eitjes niet, dan krijgt een nieuwe houtwormplaag weer de kans om te ontstaan. En dat laten onze ongediertebestrijders zeker niet toe!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!