Kosten bedwants / bed bugs bestrijden

Bedwantsen zijn ongenode gasten in zowel hotels als woonhuizen. Reizigers brengen ze, onbewust, van A naar B en op de plek van bestemming zullen bedwantsen zich snel vermenigvuldigen. Hierdoor kan een bedwantsenprobleem al snel uitmonden in een heuse bedwantsenplaag.

Zo’n bedwantsenplaag willen we koste wat het kost voorkomen. Bedwantsen kunnen namelijk gemeen bijten en niets is zo vervelend als een bedwantsenbeet. Een bedwantsenbeet kriebelt en veroorzaakt daarnaast vervelende rode vlekjes op de huid.

Hoe duur is het om bedwantsen zelf te bestrijden?

De laatste jaren is het aantal bedwantsen flink toegenomen. Het is vrijwel onmogelijk om de oorzaak van deze toename te achterhalen. Het gerucht doet de ronde dat er meer bedwantsen komen doordat zware pesticiden voor bestrijding niet langer zijn toegestaan. Deze pesticiden zijn verboden, omdat ze ook schadelijk zijn voor mens en dier.

Tot het verbod ging men vaak zelf de strijd met de bedwantsen aan. Er werd dikwijls gebruik gemaakt van zware pesticiden. Nu er enkel milde pesticiden als bestrijdingsmiddel mogen worden gebruikt, is de kans klein dat u een bedwantsenplaag zelf de baas kunt. Deze milde pesticiden doden namelijk niet alle aanwezige bedwantsen, waardoor het ongedierteprobleem blijft bestaan. Kortom, eigenlijk is het zelf bestrijden van bedwantsen onbegonnen werk. Het kopen van milde pesticiden tegen bedwantsen is dan ook weggegooid geld.

Wat zijn de kosten van professionele bedwantsenbestrijding?

U wilt misschien niet van uw geld af, maar toch zeker wel van de bedwantsen! De meest effectieve bestrijdingsmethode is een hittebehandeling. Die behandeling kan enkel door een professionele ongediertebestrijder worden uitgevoerd.

Voor u met een professionele bestrijder in zee gaat, wilt u ongetwijfeld weten wat het kost om bedwantsen professioneel te bestrijden. Onze ongediertebestrijders maken daarom graag vrijblijvend een offerte voor u. Ze houden hierbij voornamelijk rekening met de volgende drie factoren:

  • De omvang van de bedwantsenplaag.
  • De tijd die de bedwantsenbestrijding in beslag zal nemen.
  • De bereikbaarheid van de schuilplaatsen van de bedwantsen.

Hoe zullen ongediertebestrijders bedwantsen bestrijden?

Zodra u akkoord gaat met de offerte van onze ongediertebestrijder, gaat hij voor u aan de slag. Hij zal de ruimte die besmet is door een bedwantsenplaag grondig inspecteren en daarna behandelen. In de meeste gevallen met hitte. Aan ieder kiertje of spleetje wordt aandacht besteed. De bestrijder kijkt bijvoorbeeld naar matrassen, plintjes van het laminaat en lattenbodems. Bedwantsen zijn namelijk meesters in het verstoppen.

Wilt u ook dat het de bedwantsen te heet onder de voeten wordt en ze uw woning verlaten? Schakel dan een van onze ongediertebestrijders in. Gewapend met een apparaat dat stoom van wel 140 graden Celsius produceert, komen ze graag bij u langs!

Vrijblijvend advies en offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een ongediertebestrijder uit uw regio? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast en andere ongedierteproblemen, overal in België. Bel 078 - 485 200 of vul onderstaand formulier in voor advies, een offerte of voor het maken van een afspraak!